Ciclisme

Jofre Cullell, sense opcions a l’europeu sub-23 d’XCO

Jofre Cullell (PMX Racing team) no ha pogut rendir al seu nivell en el campionat d’Europa sub-23 que disputava per darrer cop, perquè l’any que ve ja és elit. El campió de la categoria júnior el 2017 ha acabat 36è. El suís Joel Roth ha guanyat l’or, Juri Zanoti i David List, d’Itàlia i Alemanya han completat el podi.

Quinzè en els Jocs Olímpics, en el que va passar a ser el seu objectiu de la temporada des que va entrar oficialment en la convocatòria –l’altre corredor era David Valero, bronze– la temperatura de 34 graus a l’inici no era el millor per al colomenc. L’esforç en solitari en la segona volta per contactar amb el grup capdavanter ha acabat de deixar el quatre cops campió estatal en quatre anys a la categoria sense opcions.

De més a menys

Cullell ha completat la primera de les 7 voltes –eren 28 km– tretzè a 6 segons del cap de cursa, després de començar rodant al davant i havent estat cinquè i sisè. En el primer parcial de la segona anava dissetè i en el segon dotzè estirant un nombrós grup de perseguidors i completada la segona volta era tretzè a 19 segons.

Al quilòmetre 10 el corredor de Santa Coloma de Farners ja anava sol, dotzè a 24 segons del líder i a 11 de l’onzè, però acabava el tercer gir dinovè i amb els primers molt lluny, ja. En el següent gir ha passat el 27è i la última volta la començava 33è..

El gironí Aniol Morell, campió estatal júnior, ha acabat 39è després de quedar despenjat dels primers llocs quan mirava d’entrar al top-10. El solsoní Marc Massana és 49è i la barcelonina Sara Méndez vintena en la cursa femenina.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)