Ciclisme

Jofre Cullell, sense ritme

Ciclisme. El corredor de Santa Coloma de Farners, quinzè en els Jocs fa tres setmanes, és 36è en la cursa de la categoria sub-23 de l’europeu

Jofre Cullell (PMX Racing Team) no va poder oferir la seva millor versió en el campionat d’Europa sub-23, que va disputar per darrer cop. El campió de la categoria júnior el 2017 va ser 36è en una cursa que va començar al davant i que va guanyar el suís Joel Roth, superant en l’esprint Juri Zanotti (Itàlia) i David List (Alemanya), segon i tercer. Quinzè en els Jocs, el seu objectiu de la temporada des que va entrar oficialment en la convocatòria –l’altre corredor era David Valero, bronze– demà farà tres setmanes, la temperatura de 34 graus va obligar a fer un sobreesforç més. El següent va ser en la segona volta per contactar amb el grup capdavanter, que va deixar el corredor de Santa Coloma de Farners sense possibilitats. Cullell havia completat la primera de les set voltes –eren 28 km– 13è a 6 segons del cap de cursa. En la segona era 13è a 19 segons i després de provar-ho i anar 12è a 24 va acabar el tercer gir 19è. En el següent gir, 27è; 33è amb el so de la campana, i 36è al final. Roger Ferrer va ser 61è.

El gironí Aniol Morell, campió estatal júnior, 39è després de quedar despenjat dels primers llocs per una caiguda quan mirava d’entrar al top 10. El solsoní Marc Massana, 49è i la barcelonina Sara Méndez, 20a en la cursa júnior femenina.