Atletisme

Fernández passa a la final dels 3.000 obstacles i Radsma queda fora de la dels 100 tanques del mundial sub-20

Marc Fernández s’ha classificat per la final dels 3.000 m obstacles del mundial sub-20, mentre que Aitana Radsma s’ha quedat fora de la dels 100 m tanques. El fondista de Montgat ha finalitzat en la sisena posició de la seva sèrie amb 9:16.97, ocupant la primera plaça dels que no entraven directament per llocs i ha hagut d’esperar als temps de la segona eliminatòria per saber si es classificava. Al final Marc Fernández ha passat amb el millor registre dels cinc que passaven per temps. El millor registre l’ha fet el kenyà Amos Serem que ha guanyat la segona sèrie amb 8:29.98.

En els 100 m tanques Aitana Radsma ha acabat quarta de la tercera semifinal amb 13.68 i no ha passat a la final. Ha fet el desè registre de les tres semifinals. L’atleta de l’Escala ha sigut segona en les eliminatòries del matí amb 13.67. El millor temps de les finalistes l’han fet la jamaicana Ackera Nugent i la suïssa Ditaji Kambundji amb 13.02.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)