Ciclisme

Segona victòria per a Abel Balderstone a Vallter 2000

Abel Baldersone (Valverde Team-Tierra Fecundis) és el vencedor del 68è GP Ripoll 27è Memorial Fermí Pujol, la tradicional cursa del mes d’agost que organitzada pel Club Ciclista Ripoll i que cobreix el recorregut entre la capital del Ripollès i l’estació de Vallter 2000. Balderstone, que ja va guanyar la clàssica el 2018 quan era júnior i estava amb una beca al Centre de Tecnificació de Ripoll (CTER), va ser el més fort en una pujada en què Guillem Muñoz (Bike Kids) entrava a un minut encapçalant un grup de perseguidors de tretze en què i Pau Marzà (Gobik Factory Team) també havia tingut opcions.

L’australiana Brodie Chapman (Groupama-FDJ) va ser la guanyadora en dones en una cita amb 200 participants entre totes les categories, superant Fie Osterby (Río Miera-Cantabria) i les campiones de Catalunya elit i sub23, Iris Gómez (Catema.cat) i Martina Moreno (Massi-Tactic).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)