El KH-7 BM Granollers fa un pas endavant contra el Bera Bera (23-30)

L’equip vallesà avança en la pretemporada i fa un paper digne contra el campió de lliga en el torneig Ciutat de Granollers

El KH-7 BM Granollers s’ha presentat en societat amb un partit de màxima exigència contra el campió de lliga, el Super Amara Bera Bera (23-30), que ha demostrat la qualitat de la seva plantilla i que ara per ara té la preparació molt més avançada que el conjunt vallesà. En tot cas, l’equip granollerí, amb baixes de consideració, ha fet un pas endavant respecte el primer amistós de pretemporada contra el Sant Quirze –va perdre 28-25–, que demà serà el rival del Bera Bera.

L’equip basc, més rodat, ha pres la iniciativa amb un cent per cent d’efectivitat en els primers minuts de joc (1-5). Salva Puig s’ha vist forçat a demanar temps mort per treure pressió a les seves jugadores. El Bera Bera, a còpia de contraatacs, ha arribat a manar per 5 gols de renda (2-7). El Granollers ha anat ajustant la defensa, Marta Mera ha tingut les primeres intervencions de mèrit sota els pals i amb un gol de Giulia Guarieiro ha equilibrat el resultat després d’un parcial de 8-3 superat el primer quart d’hora de joc (10-10). Imanol Álvarez ha demanat tempos mort i el campió de lliga ha tornat a reaccionar, aprofitant les pèrdues de pilota locals (10-14). L’intercanvi de cops s’ha mantingut fins al descans, amb un parcial a la mitja part de 13-17.

Com a l’inici de partit, el Granollers ha començat la segona part espessa, amb poc dinamisme. Un parcial de 0-4 ha ampliat les diferències fins als 8 gols (13-21). L’equip vallesà ha necessitat més de 8 minuts per veure porteria, amb un gran gol de Imane Ben Chayhab en la posició de lateral. A partir d’aquí, el Granollers ha sabut alentir el ritme de joc en un final de partit en què tots dos entrenadors han aprofitat per fer proves i donat minuts de joc a totes les jugadores de la plantilla. Jana Castañera (4 gols) ha estat escollida la jugadora més valuosa del partit, mentre que la màxima anotadora ha estat la valenciana del Bera Bera Laura Hernández, amb set dianes i infal·lible des del punt de penal. També han brillat les jugadores catalanes de l’equip basc: Eli Cesáreo (4 gols), Sara Gil (4) i Emma Boada (3).