Handbol

Pau Campos seguirà vinculat al Bordils ajudant els entrenadors

“Estaré de suport a tots els entrenadors, fent tutorització per donar una mateixa línia metodològica a tots els equips perquè ara sí que és veritat que a Bordils sempre hem tingut molts bons resultats a nivell de base però hem de fer un pas endavant”. És com defineix Pau Campos el càrrec que ocuparà des d’aquest curs a l’Handbol Bordils: responsable de metodologia. “Estem molt contents de la feina que s’ha fet i volem donar-los més suport: recursos. I que on no arribes per manca de temps perquè és una tasca del tot amateur hi hagi una persona que ajudi a tots els entrenadors” hi afegeix el que fins la temporada passada era el tècnic del primer equip. .

Campos, que segueix col·laborant amb la federació catalana d’handbol, té previst fer també una sessió amb cadascun dels equips del Bordils com a mínim un cop al mes i formació als entrenadors, teòrica, per a ampliar coneixements d’handbol i de metodologia.

Carles Ramonet segueix exercint la funció de director tècnic del Bordils i, Pau Campos, compara el seu càrrec amb el d’entrenador de porters o preparador físic: “Una persona externa a l’equip que dona suport al cos tècnic.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)