Ciclisme

Jofre, cinquè per acabar

Ciclisme. Una caiguda, quan liderava la cursa amb el xilè Martín Vidaurre, deixa el selvatà sense opcions de guanyar el mundial sub-23

“He mirat d’estirar el grup al davant i Martín i jo hem obert un forat. Pujant he comès una errada: he caigut i he hagut de posar peu a terra i fer-ho caminant”, explica Jofre Cullell (Santa Coloma de Farners, 1999) sobre la cursa sub-23 del mundial d’XCO, a Val di Sole, en què el xilè Martín Vidaurre Kossmann va ser proclamat campió del món. L’italià Juri Zanotti va ser segon com fa quinze dies a Novi Sad en l’europeu i el campió continental, el suís Joel Roth, va completar el podi de la darrera aparició del corredor del Primaflor-Mondraker-XSauce, quinzè en els Jocs de Tòquio, a la categoria. “Després dels Jocs m’ha costat molt, vaig tenir una davallada i m’ha costat recuperar-me”, va reconèixer el selvatà, que espera oferir un bon nivell en el que queda de la copa del món en què corre com a elit.

Cullell s’havia refet d’un mal inici i liderava la cursa escapat amb Vidaurre quan va acabar a terra i es va quedar sense opcions. Després rodaria bona part de la cursa en un grup perseguidor ocupant el cinquè lloc, que hauria de defensar amb dents i ungles per una segona caiguda quan mirava d’acostar-se al podi.

Nino Schurter va sumar el seu novè títol mundial en elit i Evie Richards és la campiona del món en dones.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)