Natació

Sarai Gascon obté la plata en els 100 m lliures S9

La terrassenca s’estrena a Tòquio i suma la setena medalla paralímpica de la seva carrera esportiva

La terrassenca Sarai Gascon ha guanyat la medalla de plata en els 100 m lliures S9 amb el seu millor registre del curs (1:02.77) en el centre aquàtic de Tòquio, en la vuitena jornada dels Jocs Paralímpics. Després del cinquè lloc en els 100 m braça SB9, Gascón no ha fallat en la prova en què tenia dipositades més esperances per pujar al podi paralímpic, el setè de la seva carrera esportiva (sis plates i un bronze) en quatre edicions dels Jocs. La medalla de la terrassenca és la sisena, totes de plata, que aconsegueix la natació catalana a la capital nipona.

Gascon ha cobert els primers 50 metres en tercer lloc (30.31), però ha estat la més ràpida en el segon parcial per acabar finalment segona amb el seu millor registre del curs (1:02.77). El títol ha estat per la recordista mundial, la neozelandesa Sophie Pascoe (1:02.37), i el bronze per la brasilera Mariana Ribeiro (1:03.39).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)