Ciclisme

Garrote guanya el bronze en ruta i suma dues medalla a Tòquio

Sergio Garrote ha guanyat la seva segona medalla en els Jocs Paralímpic de Tòquio 2020 al ser tercer en la cursa de ruta de la categoria Handbiker 1-2. El de Viladecans va guanyar l’or en la contrarellotge H2 i ara s’ha penjat el bronze. Sergio Garrote ha finalitzat en la tercera posició amb un temps d’1h54:36 en els 52,8 km i s’ha quedat a cinc minuts del campió que ha sigut el francès Florian Jouanny amb 1h49:36, mentre que la segona plaça l’ha ocupat l’italià Luca Mazzone a menys d’un minut del català (1h53:43). Sergi Garrote s’ha situat en la tercera posició des de l’inici i s’ha mantingut en les places de podi fins al final. Al final de la prova ha manifestat: “No cal menysprear cap metall en uns Jocs, però estic sorprès amb la victòria de el francès, que no entrava en els meus travesses per ser favorit. M’he entregat en la mesura de tot el que havia.”

En la natació Núria Marquès i Sarai Gascón disputaran la final dels 200 m estils SM9. Les dues han disputat la segona eliminatòria i Núria Marquès ha acabat primera amb 2:38.79 i ha passat a la final amb el tercer temps, mentre que Sarai Gascón ha sigut tercera amb 2:41.78 i s’ha classificat amb el vuitè temps. Òscar Salguero també disputarà la final dels 200 m estils SM9 després d’haver finalitzat segon de la seva eliminatòria amb 2:23.73 i passar amb el cinquè registre. Toni Ponce no ha entrat en la final dels 500 m lliure S5 al ser el cinquè de la seva eliminatòria amb 35.61 i fer el desè temps de tots els participants.

Gerard Descarrega, amb el seu guia Guillermo Rojo, ha fet la seva marca personal en les eliminatòries dels 100 m T11 amb 11.30 i s’ha classificat per les semifinals amb el sisè millor registre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)