Ciclisme

Sergio Garrote i Israel Rider, cinquens en els relleus

Els dos ciclistes catalans i l’andalús Luis García-Marquina han perdut pistonada en el tram final i no han pogut pujar al podi en una jornada marcada per la pluja

Sota una intensa pluja, el relleu espanyol H1-5, format pels catalans Israel Rider (H3), Sergio Garrote (H2) i l’andalús Luis García-Marquina (H3) ha ocupat el cinquè lloc en la prova que ha posat el punt i final de la jornada al circuit internacional de Fuji dels Jocs Paralímpics de Tòquio. El triplet espanyol, que ha transitat durant bona part de la cursa en quart lloc, fins i tot flirtejant amb el podi en la primera de les tres sèries, ha anat perdent pistonada i al final ha acabat a més d’un minut de les places d’honor. Rider, Garrote i García-Marquina han cobert els 24,3 km de la cursa en 54:14, a 1:42 del relleu d’Itàlia, el campió amb un registre de 52:32. La segona plaça ha estat per França (53:03), la tercera per als Estats Units (53:11) i la quarta per Alemanya (53:55). En tot, cas Garrote acaba la seva primera participació en uns Jocs Paralímpics amb una medalla d’or en contrarellotge, una de bronze en la cursa en ruta i un diploma en els relleus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)