Gimnàstica

Reclamen canvis en la direcció tècnica d’alt nivell de la federació espanyola

El Club Gimnàstica Egiba de Manresa i el Club Esportiu Xelska de Palma són els impulsors d’una carta dirigida al president Jesús Carballo en què s’exigeix una renovació estructural. També s’han afegit a les reclamacions el Salt GC i el CGE Les Moreres

El Club de Gimnàstica Egiba (Manresa) i el Club Esportiu Xelska (Palma de Mallorca), amb el suport de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears, han adreçat una carta al president de la Federació Espanyola de Gimnàstica Jesús Carballo en què critiquen les decisions preses per la direcció tècnica d’alt nivell, especialment en el sector femení, i exigeixen una renovació estructural. Posteriorment, també s’han adherit al contingut d’aquesta carta el Salt GC i el CGE Les Moreres, dos dels principals referents de la gimnàstica catalana i que van aportar tres representants als Jocs Olímpics de Tòquio: Laura Bechdejú, Marina González i Alba Petisco. També han mostrat el seu suport a la missiva el Club de la Isla de Lanzarote, on milita el subcampió olímpic de terra Ray Zapata.

Els dos clubs impulsors de la carta han aprofitat la no selecció de cap gimnasta pel mundial femení de l’especialitat per mostrar públicament el seu malestar. “En la nostra opinió ha arribat el moment d’exigir una renovació estructural, amb una major imparcialitat i transparència, i una major coordinació amb els diferents focus de la gimnàstica artística d’alt nivell, sense entrar en la necessitat òbvia d’una millora en la planificació de la base i la formació i orientació dels tècnics”, s’apunta en un paràgraf de la missiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)