Futbol sala

Espanya s’estrena amb victòria en el mundial

El colomenc del Barça Adolfo ha contribuït amb un gol i una assistència en la golejada de l’equip de Fede Vidal contra Paraguai (4-0)

La selecció espanyola, amb els catalans Sergio González i Adolfo en l’equip titular, ha debutat en el mundial de Lituània amb un triomf contundent contra Paraguai (4-0). Solano (9’), el colomenc del Barça Adolfo (20’), Raúl Gómez (29’) i Raúl Campos (40’) han estat els golejadors de l’equip de Fede Vidal, que divendres jugarà contra el Japó (17 h) el segon partit de la fase de grups. El combinat espanyol s’ha mostrat més segur sobre la pista en els primers minuts del duel i s’ha anat fent de mica en mica amb el control de la situació. El domini ha tingut els seus fruits i així ha arribat el gol de Solano. El segon ha tingut el blaugrana Adolfo com a protagonista, que ha rematat de volea un servei executat des de la cantonada per Adri. El colomenc ha pogut marcar el segon després de la represa (26’), però ha estavellat la pilota a la creueta. Raúl Gómez no ha perdonat amb un xut per l’escaire i Raúl Campos ha rematat la feina a l’últim minut després d’una assistència d’Adolfo. El tanca Marc Tolrà també ha disposat de minuts, mentre que Dídac ha estat el porter suplent.