Futbol sala

Marc Tolrà culmina la remuntada d’Espanya contra el Japó (4-2)

El tanca català rubrica la remuntada de la selecció de Fede Vidal, que ja s’ha guanyat l’accés als vuitens de final del mundial

Una recuperació del vallesà Sergio González i un xut parabòlic del barceloní Marc Tolrà des de la seva pròpia àrea ha estat el segell català en el tram final (39’) de la victòria d’Espanya contra el Japó, en la segona jornada de la fase de grups del mundial de Lituània. La remuntada espanyola, que a la mitja part perdia per 1-2, ha servit perquè l’equip de Fede Vidal es col·loqui com a líder de grup i certifiqui el seu accés als vuitens de final.

L’equip espanyol ha tingut una bona posada en escena amb una gran combinació entre el colomenc Adolfo i Borja (4’), que ha culminat amb encert l’ala madrileny. L’esquadra nipona ha reaccionat d’immediat amb un xut de Hoshi (5’), que Adri ha desviat al fons de la xarxa. La resposta japonesa ha generat nervis i dubtes en el conjunt de Fede Vidal, que ha comès diverses errades i ha encaixat el segon després d’un servei de córner rematat per Henmi (7’). El conjunt espanyol ha anat recuperant terreny i ha tornat a ser recognoscible, però no ha pogut evitar arribar al descans amb desavantatge (1-2).

Després de la represa, Espanya ha tret profit d’una precipitada sortida del porter Higor Pires per restablir l’equilibri. Solano ha atret la defensa rival fins a la cantonada i amb el porter fora de l’àrea ha enviat la pilota a Chino, que a boca de canó no ha perdonat (26’). El pivot del Jimbee Cartagena també ha forçat la falta que ha servit perquè Raúl Campos avancés el conjunt espanyol (30’). Amb el Japó apostant pel porter jugador, Tolrà ha culminat la remuntada (39’) i el bitllet per a vuitens d’Espanya. El conjunt estatal tancarà la fase de grups dilluns contra Angola (17 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)