Pàdel

Triay i Salazar guanyen amb autoritat l’Estrella Damm Barcelona Master

La menorquina Gemma Triay i la madrilenya Alejandra Salazar, la primera parella del rànquing mundial i la dupla que travessa el millor moment de forma del circuit World Padel tour, han guanyat aquest matí amb autoritat al Plaua Sant Jordi l’Estrella Damm Barcelona Master per 6-1 i 6-2 davant de la catalana Lucia Sainz i l’andalusa Bea González. És el cinquè títol del curs –el segon de la categoria Master–per a les vencedores en set finals, després de dotze tornejos disputats fins ara en el 2021. Desempaten amb els quatre títols d’Ari Sánchez i Paula Josemaría i també les superen en la Race 2021, el rànquing net de l’any. Ha estat la segona final de l’exercici per a Sainz i González. Totes dues parelles afronten el seu primer any juntes. Sainz i Triay havien estat durant el 2020 la millor parella del circuit.

En masculí, el sevillà Paquito Navarro i l’argentí Martín di Nenno han guanyat el títol en la seva quarta final del curs superant per 6-2, 3-6 i 6-4 als argentins Tello-Chingotto. És el primer títol en la carrera de Di Nenno, que ha jugat els dos últims jocs amb rampes a les cames i ha acabat plorant després de segellar el punt decisiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)