Waterpolo

El Sabadell, el Mataró, el Terrassa i el Mediterani, amb el camí fixat a Europa

Tots quatre disputaran la fase de grups de l’Eurolliga a fora, però amb possibilitats de fer el ple en la segona fase . L’equip sabadellenc jugarà a Porto, el mataroní a Berlín, el terrassenc a Atenes i el barceloní a Roma

Els quatre representants catalans de l’Eurolliga femenina de waterpolo, el CN Sabadell, el CN Mataró, el CN Terrassa i el CE Mediterrani, ja coneixen els seus rivals de la primera fase que es disputarà al novembre i en la qual tots quatre jugaran la fase de grups fora i amb un xoc estrella entre l’Orizzonte Catania i el club sabadellenc, els dos equips més llorejats d’Europa després del sorteig realitzat dissabte a Malta.

El CN Sabadell, vigent campió de la divisió d’honor, s’enfrontarà a l’Orizzonte Catania en el grup D que es disputarà a la localitat portuguesa de Porto. Les sicilianes compten amb vuit copes d’Europa per cinc de les vallesanes. Els dos clubs es disputaran el primer lloc de grup en què també hi ha l’Etnikhos del Pireu grec, el Kosice eslovac i l’amfitrió Pacense. Els tres primers classificats passen a la fase següent.

El CN Mataró, subcampió de la lliga de divisió d’honor i de la copa LEN, viatjarà a Berlín per jugar al grup C. L’equip de Dani Ballart se les heurà amb el Vouliagmeni grec, el Plebiscit Padova italià, el BSVC Zuglo hongarès, l’Olimpique Nice francès i l’amfitrió Spandau a la recerca d’una de les tres places per a la segona fase.

El CN Terrassa, tercer a la lliga i que afrontarà un curs històric amb el seu debut en la competició europea, jugarà al grup A d’Atenes davant el local Glyfada, l’Uralotxka rus, el Verona italià i el Tel Aviv, d’Israel.

Al seu torn, el CE Mediterrani barceloní competirà en el grup B de Roma davant el local SIS Roma, el Telekom Budapest hongarès, el Lilla francès, el Tetteroo neerlandès i el Sirens de Malta, teòricament el rival més assequible en un grup molt equilibrat.

La competició es disputarà entre els dies 18 i 21 de novembre. Han quedat exempts d’aquesta fase, l’Olympiacòs grec, com a vigent campió, el Kinef Kirixi, campió de la copa LEN en la final disputada a la piscina Sant Jordi contra el CN Mataró (8-10), i dos equips hongaresos, l’UVSE Budapest i el Dunaujvaròs, que va jugar l’última final a quatre de l’Eurolliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)