Handbol

El Kadetten, tot un repte

Handbol. El Fraikin Granollers viatja a Schaffhaussen convençut de les seves possibilitats en la lliga europea EHF, tot i l’entitat del rival que té en el vallesà Joan Cañellas un dels seus referents

“El repte és difícil, però si fem les coses bé tindrem les nostres possibilitats.” Amb aquest missatge i la plantilla al complet, el Fraikin BM Granollers d’Antonio Rama afronta la segona eliminatòria prèvia a la fase de grups de la lliga europea EHF amb el propòsit d’obtenir un resultat favorable en el partit d’anada a la pista del Kadetten Schaffhaussen (17.30 h), un dels clàssics de l’handbol suís. L’eliminatòria, en tot cas, es resoldrà dimarts vinent a Granollers (a les 20.45 h). El doble duel amb el Kadetten suposarà el retrobament amb l’internacional Joan Cañellas, format al planter vallesà i que aquest curs ha allargat el seu periple europeu a Suïssa. També juga en el Kadetten el porter barceloní Nacho Biosca. En l’eliminatòria anterior, l’equip de Max Böni va superar el Vojvodina (34-23) després d’haver perdut el primer assalt (26-20) a Novi Sad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)