El CN Terrassa signa les taules contra el Montpeller (12-12) en el seu debut europeu

L’equip vallesà ha vist com el rival li eixugava un avantatge de tres gols (12-9) en els dos últims minuts de partit

El CN Terrassa ha signat les taules per 12-12 (0-1, 4-4, 4-2 i 4-5) contra el Montpeller en la seva estrena en la primera fase de la lliga de campions. El conjunt terrassenc ha vist com el rival li eixugava un avantatge de 3 gols (12-9) en els 2 últims minuts amb diana final del porter Lazar Andric, quan ja tenia la victòria a tocar. El partit ha estat molt ajustat, tot i que els de Dídac Cobacho han anat a remolc del conjunt occità en els dos primers quarts (4-5). Un parcial de 4-2 (8-7) en el tercer quart ha capgirat el resultat a favor dels vallesans i encara més a l’inici de l’últim període, quan els gols d’Oriol Rodríguez, Alberto Barroso (2) i Víctor Gutiérrez obrien una escletxa que semblava definitiva. El CN Terrassa, però, no ha sabut rematar la feina i els gols d’Iliya Mustur i Duje Zivkovic en superioritat, i el del porter Lazar Andric en l’últim atac amb set jugadors han deixat el definitiu 12-12 al marcador que només restaven 6 segons de joc. Per part catalana, els golejadors han estat Alberto Barroso (4), Víctor Flores (3, 1 p.), Rubèn de Lera (2), Víctor Alegre (1), Oriol Rodríguez (1) i Víctor Gutiérrez (1).

Tot i l’empat, el CN Terrassa manté intactes les possibilitats d’accedir a la segona fase de la competició, premi que aconseguiran els quatre primers de la fase de grups que es disputa a Savona. El conjunt terrassenc tindrà demà doble partit contra el Primorac Kotor (11 h) i el Varsòvia (18.15 h). Precisament, aquest migdia s’han enfrontat els dos equips, amb golejada dels montenegrins per 22-4.