El Barça torna al Palau en la lliga de campions i continua guanyat

S’ha imposat per 36-25 el Motor Zaporíjia ucraïnès

La lliga de campions ha tornat al Palau Blaugrana i el Barça ha sumat una nova victòria, aquest cop contra el Motor Zaporíjia ucraïnès per 36-25. Els blaugrana han jugat un bon partit, tot i que en algunes fases el seu joc ha sigut intermitent i han deixat que els ucraïnesos continuessin dins del partit durant forces minuts.

El Zaporíjia ha iniciat el partit centrat i s’ha avançat amb un 1-2, però el Barça ha començat a rutllar i en els minuts següents ha dominat com a volgut i amb un parcial de 9-1 s’ha avançat de set gols, 10-3. Després d’un temps mort i d’alguns canvis el conjunt ucraïnès ha millorat i el seu porter Komok ha començat a fer bones aturades, vuit en la primera meitat, i el Kaporíjia s’ha apropat fins a només dos gols, 12-10. Mem, que ha fet 6 gols en la primera meitat, ha tornat a impulsar als blaugrana i s’ha arribat al descans amb el 16-13.

En la segona meitat els blaugrana s’ha tornat a distanciar en el marcador i s’han avançat de vuit gols (24-16). El Zaporíjia mai s’ha donat per vençut i ha anotat un parcial de 0-4. El Barça ha decidit tancar definitivament el partit en els darrers deu minuts i amb el primer gol del jove Soler –n’ha fet dos–, en la lliga de campions s’ha arribat a la màxima diferència d’onze gols (33-22) a cinc minuts del final. Mem ha sigut el màxim golejador amb 8 gols.