El CN Terrassa signa les taules

Waterpolo. L’equip vallesà veu com el Montpeller li eixuga un avantatge de tres gols (12-9) en dos minuts i s’ha de conformar amb l’empat en l’estrena de la lliga de campions a Savona

CN Terrassa 12 Montpeller WP 12

CN TERRASSA:Motos; Alegre (1), F. Sánchez, Alarcón, Aguilar, Prieto, Barroso (4), Flores (3), Gutiérrez, De Lera (2), Rodríguez (1), Chico i I. Sánchez.MONTPELLER WP:Andric (1); Piot, Vilcot, Delas (1), Roussel, Mustur (3), Ivankovic (2, 1 p.), Alfonso (3), Kalinic, D. Zivkovic (1), I. Zivkovic (1), Spilliaert i García.PARCIALS:0-1, 4-4, 4-2 i 4-5.ÀRBITRES:Birakis i Kun.

Un gol del porter Lazar Andric de vaselina, amb un atac a la desesperada del Montpeller a 6 segons del final, va frustrar la primera victòria del CN Terrassa en l’inici del periple europeu en la fase de grups de la lliga de campions que es disputa fins diumenge a Savona (Itàlia). El conjunt terrassenc, després d’un inici dubitatiu (0-1 i 4-4), havia estat capaç de capgirar el resultat amb un gran tercer quart (8-7). A l’inici de l’últim període, amb els gols d’Oriol Rodríguez, Alberto Barroso (2) i Víctor Gutiérrez, va obrir una escletxa (12-9) que semblava definitiva, però no va saber rematar la feina. Va abaixar la guàrdia i el conjunt occità ho va aprofitar per signar l’empat amb un parcial de 0-3 en 2 minuts, amb els gols d’Iliya Mustur i Duje Zivkovic en superioritat, i el del porter Andric amb un atac final amb set jugadors.

Tot i l’empat, el CN Terrassa manté intactes les possibilitats d’accedir a la segona fase de la competició, premi que aconseguiran els quatre primers dels sis equips que formen aquesta fase de grups. El conjunt terrassenc tindrà avui doble partit contra el Primorac Kotor (11 h) i el Varsòvia (18.15 h). Precisament, ahir es van enfrontar els dos equips, amb una victòria sense pal·liatius dels montenegrins per 22-4.