Setzena supercopa de l’Atlètic Barceloneta

L’equip mariner s’ha imposat al CN Barcelona (11-8) en la final disputada a la piscina de la UE Horta

L’Atlètic CN Barceloneta ha certificat contra el CN Barcelona (11-8) el setzè títol en divuit edicions de la supercopa d’Espanya en la final disputada a la piscina de la UE Horta. Sis dies després de la final de la copa Catalunya (14-9) amb els mateixos protagonistes, l’equip cenebista, tot i la baixa de Blai Mallarach, ha ofert més resistència, però no ha pogut evitar la seva setena derrota en set finals de la competició. El boia Miguel de Toro (3 gols) ha estat escollit el jugador més valuós de la final i Dani López Pinedo, el millor porter.

L’equip cenebista ha reaccionat al bon inici mariner, amb gols de Miguel de Toro i Felipe Perrone, i ha respost amb un penal d’Adrià Delgado i un contraatac d’Abel Ramon. El conjunt de Víctor González ha resistit l’intercanvi de cops i ha segellat el primer quart amb un golàs de Roger Tahull des de la boia (4-4). L’efectivitat de Perrone i Álvaro Granados ha permès obrir una petita escletxa en el segon quart (3-1), en què el CNB només ha pogut replicar amb una diana de Pere Estrany (7-5).

Després del descans, llarg De Toro ha aprofitat una gran assistència de Perrone per ampliar la renda (8-5). El CN Barcelona s’havia col·lapsat en atac i entre el segon i el tercer quart ha necessitat més de 13 minuts per tornar a veure porteria. Guillem Garcia ha donat aire al conjunt cenebista, però Granados, de penal, ha tornar a deixar l’avantatge en 3 gols (9-6) abans d’entrar en el quart definitiu. Les bones intervencions de Mario Lloret sota els pals han donat vida al CNB, que amb els gols de Pere Estrany i Pol Gomà han reduït l’avantatge a la mínima expressió (9-8). L’Atlètic Barceloneta ha tallat la remuntada del rival i ha sentenciat la final amb els gols de De Toro i Àlex Bustos.