Handbol

Ortega diu que tornar a Veszprém serà molt emotiu per ell

Va ser l’entrenador de l’equip hongarès tres temporades i ara s’hi enfronta amb el Barça en la lliga de campions

L’entrenador del Barça Carlos Ortega ha explicat en la prèvia del partit que el seu equip jugarà demà (18.45 h Esport 3) a la pista del Veszprém, que tornar a allà serà molt emotiu ja que va ser tres temporades entrenador de l’equip hongarès. “Van ser tres campanyes molt bones. L’afició sempre em va tractar amb molt afecte i demà estic segur que em rebrà bé” ha explicat el tècnic.

Carlos Ortega va dirigir el Veszprém des de la temporada 2012/13 a la 2014/15 i va guanyar tots els títols hongareses, tres lligues, tres copes i tres supercopes, també la competitiva Lliga SEHA i va portar al Veszprém a dues finals a quatre de la lliga de campions i va perdre la final del 2015 contra el Barça. Al setembre del 2015, després d’haver estat renovat per dues temporades pocs mesos abans, Carlos Ortega va ser destituït sense cap explicació. “Van ser tres anys molt durs, amb una pressió enorme des del primer dia. Però el treball que es va fer va ser molt bo i més no es va poder fer”, ha recordat sobre aquell cessament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)