Handbol

Molt difícil i emotiu

Handbol. El Barça visita el potent Veszprém en la tercera jornada de la lliga de campions. El tècnic Carlos Ortega torna a la pista d’un equip que va dirigir tres campanyes amb gran èxit

El Barça afronta un desplaçament complicat i emotiu a la pista del Telekom Veszprém en la tercera jornada de la lliga de campions (18.45 h, Esport 3). El conjunt hongarès és un dels grans d’Europa i a la seva pista sempre hi ha molta pressió. La part emotiva serà pel nou entrenador del conjunt blaugrana, Carlos Ortega, que va ser l’entrenador del Veszprém durant tres temporades (de la 2012/13 a la 2014/15), en què va guanyar totes les competicions hongareses i va arribar dues vegades a la final a quatre de la Champions i l’any 2015 va perdre la final contra el Barça. L’entrenador del Barça va explicar que el seu retorn serà molt emotiu i que en guarda bons records, tot i la destitució el setembre del 2015 quan acabava de renovar per dos anys. “Van ser tres anys molt durs, amb una pressió enorme des del primer dia. Però el treball que es va fer va ser molt bo i més no es va poder fer”, va explicar.

El Barça ha guanyat els dos partits que ha disputat en la Champions, mentre que el Veszprém va debutar amb un valuós triomf contra el PSG (34-31), un altre dels favorits, i després va caure a la pista del Kielce polonès (32-29). En l’última visita a la pista del Veszprém en la fase de grups de la temporada passada el Barça va guanyar per 34-37.

L’eslovè Blaz Janc va explicar respecte al rival d’avui: “Per mi el Veszprém és molt gran i fort. Jugar allà sempre és difícil perquè té un públic increïble.” L’extrem blaugrana confia en el triomf: “Crec que estem en forma, hem de treballar més, però espero que guanyem.”

ELS PROTAGONISTES

Van ser tres anys molt bons. L’afició sempre em va tractar amb molt afecte i estic segur que em rebrà bé
Carlos Ortega
Tenen una defensa molt dura i un bon contraatac. Nosaltres hem de fer el nostre joc. Bona defensa i córrer molt
Blaz Janc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)