Rugbi

‘Els Segadors’ retrunyirà a Old Trafford

Els Dragons de Perpinyà es classifiquen per a la seva primera Grand Final de la Super Lliga amb una gran victòria contra el Hull (28-10)

Els Dragons de Perpinyà jugaran el 9 d’octubre per primer cop la Grand Final de la Súper Lliga de rugbi a 13 després de fer història aquesta nit al Gilbert Brutus contra el Hull KR (28-10). L’escenari d’aquest partit serà el teatre dels somnis, l’estadi Old Trafford on juga el Manchester United els seus partits. Serà la primera final per als de la Catalunya del Nord, que ja van fer història en aixecar per primer cop el trofeu de la League Leader’s Shiled, com a millor equip de la fase regular.

La litúrgia del partit ha estat extraordinària. Els seguidors han cantat Els Segadors a capella i han inundat les grades de senyeres i estelades. Abans del partit, per entrar al camp, els jugadors han passat entre una riuada d’aficionats, que els animaven camí dels vestidors. L’himne de Catalunya i del club tornarà a sonar en la final.

Tot i la baixa avui de Sam Tomkins, l’arriere titular, l’equip de Steve McNamara ha estat molt superior des del primer minut deixant l’ofensiva dels anglesos gairebé sempre sense sortida. Ben Garcia ha obert el marcador i les altres marques s’han anat succeint davant l’eufòria general de la mà de Josh Drinkwater, Arthur Mourgue, Fouad Yaha i Joe Chan.

Fins ara l’èxit més gran del club que presideix Bernat Guash ha estat la Challenge Cup del 2018, la segona competició en rellevància per als clubs professionals de rugbi a 13, tots concentrats a Anglaterra a excepció dels Dracs, que mantenen la bandera d’una modalitat amb molta tradició al Rosselló tot i la “competència” del rugbi tradicional.

El rival en la final del dia 9 serà el St. Helens o el Leeds Rhinos, que avui es juguen l’accés en la segona semifinal de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)