Handbol

En procés de construcció

Handbol. Primer partit a fora de casa per al Sarrià, a Còrdova i contra un rival que també va perdre per un gol fa una setmana en l’estrena

El Sarrià visita el Còrdova aquest vespre (19.30 h) en el primer partit de lliga fora de casa, en què s’enfronten dos dels cinc equips que van començar amb derrota, tots dos per un gol: 26-27 els sarrianencs a casa amb el Sant Quirze i 25-24 els andalusos a Eivissa. Josep Espar no pot comptar encara amb Martí Arnau ni amb Josep Ballester, i Adrià Serrano, amb la fractura als lligaments encreuats del genoll, espera passar per la sala d’operacions. “Estem en una situació complicada, l’equip és bastant diferent al de l’any passat quant als que han de ser protagonistes a la pista. Les baixes de la plantilla i les lesions ens fan buscar la identitat per veure què som capaços de fer. En els entrenaments i els partits la resposta dels jugadors és espectacular, l’equip és cada dia millor en l’aspecte individual i col·lectiu. Anem millorant, però hem de veure si n’hi ha prou per guanyar els rivals que tenim”, és com defineix Espar el seu equip, del qual destaca: “La feina és bona, però amb els recursos que tenim hem de veure fins on arribem, perquè els altres en tenen més.”

Segon aniversari

El Cisne d’aquí a quinze dies serà el rival del Sarrià en la primera eliminatòria de copa, la competició en què el club va eliminar un Asobal farà tot just dos anys –el Cangas, amb el triomf 28-25 en la segona fase el 16 d’octubre del 2019– i que va permetre a l’equip, que debutava a Plata, jugar la tercera fase amb l’Anaitasuna, amb triomf a Pamplona en la tornada (27-28, amb 20-24 en l’anada). “És un equip que baixa de l’Asobal i els seus jugadors acaben de ser campions d’Espanya, guanyant el Barça”, diu Espar sobre el conjunt gallec, que defineix com “un equip de la nostra categoria però no del nostre nivell”. “És un partit per donar la sorpresa, i l’afrontarem com un més, sense donar peixet ni oportunitats, a guanyar”, avisa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)