Mal dia europeu per al Sant Andreu

Waterpolo. Els barcelonins guanyen un partit i en perden un altre en l’EuroCup, i tenen molt difícil tirar endavant en la competició. L’Astralpool Sabadell s’estrena en la primera fase amb una victòria

El CN Sant Andreu va signar una victòria i una derrota en la segona jornada de la primera fase de l’EuroCup, que està disputant a la localitat croata de Sibenik, i té molt complicat continuar en la competició europea. L’Astralpool Sabadell va guanyar el seu partit inicial en la mateixa competició, que està jugant a Novi Sad, Sèrbia.

El CN Sant Andreu va iniciar la jornada amb una clara victòria per 5-14 (2-4, 1-3, 0-4 i 2-3) contra el Carouge suís. Els barcelonins van dominar en la primera meitat i en el descans guanyaven per 3-7. En el tercer període van sentenciar el partit amb un parcial de 0-4. Guillem Frigola va marcar quatre gols. En el partit de la tarda, el conjunt barceloní va ser derrotat pel Solaris Sibenik, el conjunt amfitrió, per 13-6 (1-1, 6-1, 1-3 i 5-1). Un parcial de 5-0 en el segon quart va deixar el partit pràcticament sentenciat, amb un 7-2 en el descans. En el tercer període, els barcelonins van retallar una mica la diferència, però en el quart van tornar a ser superats. Nikolas Paul va anotar cinc gols. Avui descansa.

L’Astralpool Sabadell va derrotar per 5-12 (1-5, 1-3, 2-2 i 1-2) el conjunt serbi del Voivodina en el seu primer partit, que va dominar des de l’inici. Un 0-4 d’entrada va encarrilar la victòria i en el descans ja guanyava per 2-8. La segona meitat va ser més anivellada i només en l’últim període els sabadellencs van ampliar una mica més el resultat, fins al 5-12 final. Kanstantsin Averka i Bernat Sanahuja van marcar tres gols cadascun. Avui jugarà contra el Zugló hongarès.