Segona derrota de la UE Sarrià

Handbol. Els sarrianencs no poden fer front a l’encert en atac de Gómez, amb onze gols, i a les bones aturades del porter Torres

Cajasur Còrdova 28 UE Sarrià 25

CAJASUR CÒRDOVA:Torres, Frelijj (2), Ortega, León (5), Morales (2), Moldon, Unzner, Povedano, Nicolas, Parejas (1), Requena (2), Abad, Codina, Gómez (11), Moyano (5) i Josepa (p.).UE SARRIÀ:Toro, Pararols, Arnau (2), Portulas (2), Vicente (4), Masmiquel (1), Teixidor (4), Jaureguiberry (4), Luceo, Font, Mariscal (3), Gutiérrez, Torres (5) i Moreno (p.).PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-1, 6-3, 9-5, 10-8, 11-10, 13-11 (descans), 16-12, 19-15, 22-17, 24-20, 27-22 i 28-25.ÀRBITRES:M. Montero i J. Rodríguez. Van excloure Povedano, Moyano, Masmiquel (2) i Vicente.

La UE Sarrià va encaixar la seva segona derrota en la segona jornada de la divisió d’honor plata, i aquesta vegada ho va fer en la seva visita a la pista del Cajasur Còrdova. Els sarrianencs no van poder fer front a l’encert en atac d’Aitor Gómez, que va marcar 11 gols i va ser un autèntic malson, i a les aturades del porter local Fernando Torres.

Els locals van anar a davant en el marcador des del primer minut i es van escapar de quatre gols (7-3 i 10-6). Un canvi de defensa del Sarrià els va acostar a un gol (11-10) i es va arribar al descans amb 13-10. L’inici de la segona meitat no va ser gens bo per als sarrianencs, i els locals es van escapar de cinc gols (17-12) en el minut 36. El Sarrià va continuar treballant, però no va poder reduir gaire el marcador i va arribar al final del partit amb un 28-25 en contra.