Tennis

Dues setmanes per gaudir

Tennis. El CT d’Aro organitza dos tornejos masculins ITF de la categoria M15 de manera consecutiva. L’italià Giovanni Fonio, 437 del rànquing mundial ATP, és el primer cap de sèrie

El Club Tennis d’Aro acollirà en les properes dues setmanes dos tornejos ITF de la categoria M15 masculina de manera consecutiva en els que es podrà gaudir d’una bona representació internacional, estatal i catalana. La fase de qualificació del primer ja està en marxa, avui es començaran a jugar els primers partits del quadre gran i la final serà aquesta diumenge. El segon torneig de la mateixa categoria s’iniciarà el proper dilluns i acabarà el diumenge 17, amb la majoria dels mateixos jugadors que en aquest en joc.

El primer cap de sèrie d’aquest torneig de 15.000 dòlars en premis és l’italià Giovanni Fonio, 437 del rànquing mundial ATP, mentre que el rus Ivan Gakhov, 498 del món, és el segon favorit. L’alacantí José Francisco Vidal, 530 del rànquing ATP, és el tercer cap de sèrie i el manxec Carlos Sánchez, 529 del món, és el quart. Entre els caps de sèrie de torneig de Platja d’Aro hi ha el maçanetenc Pol Toledo, que actualment és el 590 del rànquing mundial, i que és el vuitè favorit. Pol Toledo jugarà el primer partit contra un rival que sortirà de la fase prèvia. En el quadre principal també hi ha el tarragoní David Jordà que jugarà el seu primer partit contra Carlos Sánchez, el quart favorit. El primer cap de sèrie, Giovanni Fonio, s’estrenarà contra un jugador de la fase de qualificació, mentre que el segon, Ivan Gakhov, s’enfrontarà a l’alacantí Francisco Andreu.

Hi ha tres catalans classificats per disputar l’últim partit de la qualificació, els barcelonins Bruno Pujol i Xavi Mastas, i el jugador de Cabrils Max Alcalà, d’on sortiran els vuit jugadors que completaran el quadre gran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)