Tennis

El CT Girona aposta pels tornejos internacionals per fer un salt endavant

Organitza a partir del 18 el Ciutat de Girona, la seva primera competició del calendari ITF i en prepara d’altres pels propers anys

El CT Girona organitzarà del 18 al 24 d’aquest mes el seu primer torneig ITF Futures (10.000 dòlars) dins l’estratègia del club i la seva junta –ara en període electoral– de créixer a partir també dels campionats internacionals. Aquesta temporada el club ja ha organitzat un torneig internacional sub-18 i ho repetirà el 2022. Al mateix temps prepara el seu ingrés en el calendari ITF femení amb l’organització d’un torneig de 25.000 dòlars el 2023.

El primer repte, el Ciutat de Girona, s’ha presentat avui i es beneficia també dels tornejos que el CT d’Aro està organitzant de la mateixa categoria ja que els jugadors, tant els d’aquí com els de fora de Catalunya, aprofiten l’avinentesa per inscriure’s en diferents campionats. El director esportiu del club, Dino Callone ha fet referència al creixement de l’escola del club (400 alumnes) al mateix temps que ho fa l’acadèmia Girona Tennis Pro, que pretén ser un trampolí al tennis professional. Eduard Esteve (27 anys) serà un dels grans favorits. És un tennista que ja juga en la segona divisió de l’ATP, els Challengers, i que ocupa el lloc 347 del rànquing mundial, el millor de la seva trajectòria. També hi haurà una wild card pel júnior Noah Regàs, una de les grans promeses del club.

En l’acte hi han participant la delegada de la secretaria general de l’Esport, Anna Julià; el regidor d’Esports, Adam Bertran, i el director esportiu de la federació catalana, Òscar Mas. Els tres han agraït al club l’esforç per portar un torneig internacional a la ciutat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)