Primera victòria del Sarrià, que deixa l’Esplugues cuer (28-21)

El Sarrià ha sumat el primer triomf en la lliga, a la tercera jornada i contra un rival directe a qui deixa cuer en solitari (0-3).

El 3-0 de Teixidor, Jaureguiberry i Mariscal han permès el Sarrià agafar el control del marcador (7-4, 14’) però les pèrdues locals permetien l’Esplugues empatar a 10 tot i una inferioritat i posar-se per davant per primer cop abans del descans (11-12) amb el gol de Ballester com a única producció ofensiva els últims 10 minuts (1-5).

Ballester, superat el minut 7 de la segona meitat, tornava a situar els locals per davant (16-15), Lozano de penal ampliava el marge (17-15) i amb Antonio Moreno enllaçant aturades es repetia el 3-0 local amb el setè gol de l’extrem (18-15). Teixidor ha enfilat la màxima (21-17) amb Moreno en estat de gràcia i Vicente hi posava el cim (22-17) abans de quedar-se amb un menys.

L’Esplugues ha llançat un penal a fora amb 24-20 a 6 minuts i l’equip de Josep Espar s’ha anat envalentint ampliant el marge amb la mirada en l’average (26-20) i Mariscal l’ha ampliat a l’últim minut (28-21) mentre Moreno seguia amb el seu festival.