Torna el ball del tauró

Handbol. Primera victòria del Sarrià, que liderat per Lozano (9 gols) i Moreno acaba envalentit contra un rival directe a qui deixa cuer

Sarrià 28 Esplugues 21

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Moreno, Pararols, Pep Arnau, Pórtulas, Vicente (3), Masmiquel (1), Lozano (9), Teixidor (6), Toro, Jaureguiberry (2), Ballester (1), Lucea, Mariscal (5), Gutiérrez, Torres (1) i Biosca.FINESTRELLES SC ESPLUGUES:Casero, Torres (3), Guzmán, Julen Garcia (4), Víctor Garcia, Calvo, Martín (3), Miquel Àngel Grau (1), Rivas (1), Fortuño, Pi, Pérez (4), Josep Maria Grau (5), Bisbe, Palet i Romero.PARCIALS:2-1, 5-4, 7-5, 10-7, 11-10, 11-12; 14-14, 17-15, 19-16, 22-18, 24-20 i 28-21.ÀRBITRES:Antonio Javier García del Salto i i José Antonio Huertas Herrador. Dos minuts a Vicente (50 i 54’), Lozano i Torres (59’) i a Pi (19’) i Romero (44).

“Tots els jugadors són importants i tots acaben jugant”, deia Josep Espar després de la primera victòria del Sarrià aquest curs. El tècnic explicava que havien fet autocrítica per millorar coses. I el partit d’ahir n’és la constatació, amb Guillem Lozano infal·lible (9 gols) i Antonio Moreno desequilibrant la balança a la porteria en la segona meitat.

El 3-0 de Teixidor, Jaureguiberry i Mariscal feien que el Sarrià agafés el control del marcador (7-4, 14’), però les pèrdues de pilota permetrien a l’Esplugues, que du tres derrotes, empatar a 10 tot i una inferioritat i posar-se al davant per primer cop abans del descans (11-12) amb un 1-5 els últims 10 minuts. “Ens hem col·lapsat. Sort que s’ha acabat la primera part”, admetia Espar, que sobre la xerrada al vestidor aclaria: “No hem fet res més enllà que seguir el pla de partit.”

Ballester, en el seu primer partit, superat el minut 7 de la segona meitat, tornava a situar els locals al davant (16-15); Lozano, de penal, ampliava el marge (17-15), i amb Antonio Moreno enllaçant aturades es repetia el 3-0 (18-15). Teixidor enfilava la màxima i com que Moreno estava en estat de gràcia el marge es disparava (22-17 Vicente). L’olor de sang va fer que Mariscal a l’últim minut incrementés la diferència abans que jugadors i afició celebressin conjuntament el triomf amb el ball del tauró.