Golf

Adri Arnaus es queda a les portes de la victòria en l’obert d’Espanya

El moianès ha perdut en el primer forat de desempat amb el canari Rafa Cabrera Bello

El moianès Adri Arnaus s’ha quedat a les portes de la victòria en l’obert d’Espanya, disputat al Club de Campo Villa de Madrid, després de perdre en el primer forat de desempat amb el canari Rafa Cabrera Bello. Després de quatre jornades, tots dos jugadors han signat una targeta idèntica de 265 cops (-19). Un birdie del canari en el desempat ha resolt la victòria al seu favor, la quarta del circuit europeu en el seu palmarès. Cabrera Bello, de 37 anys, ha fet valer la seva experiència davant d’Arnaus, que en farà 26 el dia 17 d’octubre. El jugador de Moià encara no ha pogut cantar victòria en el circuit europeu, tot i que ja ha acreditat diverses actuacions entre els tres primers.

El català afrontava l’última volta a dos cops del lideratge, però un doble bogey del jugador canari en el primer forat els ha igualat en la classificació. A partir d’aquí, el torneig s’ha convertit en un mà a mà entre tots dos jugadors. Arnaus ha comès dos bogeys en el forat 3 i l’11, però dos eagles en el 7 i el 14 han deixat les coses com estaven, d’equilibri total fins a l’últim forat.

El barceloní Pablo Larrazábal ha ocupat el 20è lloc amb 272 cops (-12). Precisament, Larrazábal, amb cinc títols al seu palmarès, havia estat l’últim professional català en aconseguir una victòria en el circuit europeu, el desembre del 2019 en l’Alfred Dunhill Championchip, a Sud-àfrica. També ha completat un gran torneig el jove amateur David Puig, 34è amb 274 cops (-10).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)