Waterpolo

El CN Barcelona continua endavant

Waterpolo. L’equip cenebista supera el Primorac Kotor amb solvència (14-10) i avui serà al bombo de la tercera fase de la Champions. El CN Sabadell també passa als quarts de la copa d’Europa

El CN Barcelona va certificar l’accés a la tercera fase de la lliga de campions amb una treballada victòria a Split contra el Primorac Kotor (14-10) i avui coneixerà l’últim escull per guanyar-se un lloc en la fase de grups, amb els setze millors clubs europeus. Els possibles rivals de l’eliminatòria seran el Sznoloki Dozsa hongarès, l’Estrella Roja serbi i el Brescia italià, els primers classificats dels altres grups. Contra el Primorac, l’equip cenebista va fer valer la solidesa defensiva i el ampli ventall de recursos ofensius per marcar diferències des de l’inici (3-1, 3-2, 5-3 i 3-4). Els gols, com en la primera jornada, van estar molt repartits, amb protagonisme tant per als jugadors de l’arc com a la boia. A París i ja sense possibilitats de continuar endavant, el CN Terrassa va encaixar la tercera derrota, però va plantar cara al Brescia (7-9), el líder del grup.

Pel que fa a la copa d’Europa, el CN Sabadell va superar el Solaris Sibenik per la mínima (10-9) i va accedir als quarts de final com a primer de grup, després de la derrota de l’Ortigia contra el Vasas (8-7). El goal-average va afavorir el conjunt de Quim Colet en el triple empat a 6 punts entre aquests tres equips. Contra el Sibenik, el CN Sabadell van prendre la iniciativa de bon començament (6-2, 3-3, 0-2 i 1-2), tot i que, en el tram final, la reacció del rival a punt va estar de costar-li un disgust. Per part sabadellenca, van destacar els 5 gols de Kanstantin Averka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)