Waterpolo

El primer clàssic del curs

Waterpolo. L’Astralpool CN Sabadell defensa el títol de la supercopa a Can Llong (13 h) contra un reforçat i il·lusionat stm CN Mataró

La piscina de Can Llong serà avui (13 h, Esport3) el marc del primer clàssic del curs entre l’Astralpool CN Sabadell i el stm CN Mataró, que estrena patrocinador amb el repte de trencar la supremacia sabadellenca en la supercopa, amb onze títols en dotze edicions. Per a aquest primer duel, David Palma tindrà la baixa del fitxatge estel·lar de la temporada, la tornada de la nord-americana Maggie Steffens, que no s’incorporarà a l’equip fins d’aquí a un parell de setmanes. En tot cas, el tècnic del CN Mataró Dani Ballart relativitza l’absència de Steffens: “L’avantatge del CN Sabadell és que és un equip amb jugadores que fa molts anys que juguen juntes. Tenen el seu estil i coneixen perfectament les seves tàctiques. Nosaltres, tot i que estem millor que l’any passat, quan tot just m’incorporava a la banqueta, seguim en construcció i tenim quatre novetats.” Tampoc seran en la final dues de les júniors dels dos equips, Nona Pérez (CNS) i Cristina Nogué (CNM), que estan disputant el mundial a Netanya (Israel). El CN Sabadell jugarà avui el seu primer partit oficial, mentre que el CN Mataró ja es va estrenar dissabte en la lliga amb una golejada amb l’Atlètic Barceloneta (19-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)