El stm Mataró guanya la segona supercopa des de la defensa

Ha superat l’Astralpool Sabadell per 10-8 en un partit que ha dominat gairebé des de l’inici

El stm CN Mataró ha guanyat el seu segon títol de la supercopa d’Espanya al superar per 10-8 l’Astralpool Sabadell en una final molt intensa. Les mataronines han fet un gran partit en defensa i la seva portera Elena Sánchez ha tingut una gran actuació. El conjunt sabadellenc no ha pogut revalidar un títol que ha guanyat en onze ocasions.

El Sabadell ha marcat en la primera jugada de la final, i el Mataró ha respost amb un gol ràpid, però a partir d’aquí els dos equips s’han estat més de cinc minuts sense marcar. Les defenses s’han imposat a uns atacs que no tenien el punt de mira centrat amb xuts fora de la porteria i errades en les passades. El Mataró s’ha avançat (2-1) a un minut i mig del final del primer quart. En el segon període les mataronines han continuat amb la seva gran defensa i han completat un parcial de 5-0, i s’han avançat clarament en el marcador (5-1). El Sabadell ha tornat a trobar porteria amb dos gols consecutius (5-3) i s’ha arribat al descans amb tres gols de marge per les mataronines, 6-3.

En el tercer quart les vallesanes s’ha apropat a només dos gols en dues ocasions, però les maresmenques s’han tornat a distanciar de quatre. El Sabadell s’ha imposat en aquest període (2-3) i l’ha acabat a només dos gols amb el 8-6. Els darrers deu minuts s’ha iniciat amb una superioritat del Mataró que no ha aprofitat i el Sabadell s’ha situat a un gol en la jugada següent (8-7). El Mataró ha mantingut el cap clar, ha continuat amb encert en atac, s’ha tornat a distanciar i s’ha emportat el títol.