Handbol

El talent ofensiu del Barça decideix en el derbi contra el Granollers

Els vallesans han furgat en la fragilitat defensiva dels blaugrana liderats per Chema Márquez, que ha completat tota una exhibició (13 gols)

Fraikin Granollers 34 Barça 40

FRAIKIN GRANOLLERS:Guàrdia (Rangel), Pérez, Gurri, Chema Márquez (13), Valera (2), Álex Márquez (7), Salinas (2), Martínez (2), De Sande (4), Rey, Amigó i Antonio García (4).BARÇA:Maciel (Pérez de Vargas), Mem (5), Ariño (6), Janc (1), N’Guessan (3), Gómez (10), Petrus, Soler, Makuc (6), Langaro (3), Richardson, Fàbregas (1), Frade (3) i Ali (2).PARCIALS:4-3, 7-7, 10-13, 12-16 i 13-19; 17-22, 19-27, 24-31, 28-35, 31-36 i 34-40ÀRBITRES:Jesús Álvarez i José Carlos Friera. Exclusions: Pérez i Rey (Granollers) i Petrus i Ali (Barça).

El Barça s’ha refet de la derrota en la final de la Super Globe amb una clara victòria en el derbi de lliga ajornat al Palau d’Esports de Granollers. Ha estat un partit en què els atacs s’han acabat imposat clarament a les dues defenses. El Barça no ha aconseguit trencar el marcador fins el tram final de la primera part de la mà d’Aleix i Makuc en atac i de Maciel, que ha aturat dos penals seguits que han pesat en el Fraikin. Malgrat tot l’equip d’Antonio Rama no ha llançat mai la tovallola. Chema Márquez ha fet el millor partit que se li recorda a Granollers (13 gols en 17 llançaments) i el seu germà, Álex, l’ha acompanyat (7 de 7) en molts moments en què el Barça ha mostrat una fragilitat defensiva preocupant. En atac, amb tot, també ha mostrat el talent exuberant de molts dels seus jugadors, començat pel propi Makuc, cada vegada més sòlid en la posició de central arran també de la baixa de Cindric.

Els blaugrana s’han escapat de nou en al segona part (20-29) però els locals no s’han deixat intimidar i han retallat cinc gols (30-35) que haurien pogut ser més ja que l’equip ha fallat alguns xuts clars. Ortega ha hagut de recórrer a Pérez de Vargas, que amb bones aturades –inclòs un penal– ha acabat amb les esperances dels vallesans d’igualar el partit. Gómez i Ariño (16 gols entre tots dos) també han estat letals en les accions de velocitat. El Barça torna a l’acció dijous, aquesta vegada en la Champions en el duel contra el Dinamo de Bucarest de Xavi Pascual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)