Tennis

Dimitrov fa fora Medvédev, el màxim favorit, en els vuitens d’Indian Wells

El búlgar Grigor Dimitrov (23) ha donat la gran sorpresa de la jornada al Masters 1.000 d’Indian Wells eliminant en els vuitens de final el rus Daniïl Medvédev (1), el darrer campió de l’obert dels EUA, per 4-6, 6-4, 6-3. Dimitrov s’enfrontarà en els quarts al polonès Hubert Hurkacz (8). Els principals favorits al triomf final són ara Stéfanos Tsitsipas (2), que ha patit de valent per desfer-se d’Álex de Minaur, i Alexander Zverev (3), que ha superat Gael Monfils.

En els quarts femenins, en els quals l’empordanesa Paula Badosa (21) jugarà aquesta matinada contra l’alemanya Angelique Kerber (10), ja hi ha dues classificades per a les semifinals. La bielorussa Victoria Azarenka (27), que ha vençut la nord-americana Jessica Pegula per 6-4 i 6-2, se les haurà amb la letona Jelena Ostapenko (24), que s’ha desfet de la nord-americana Shelby Rogers per 6-4, 4-6 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)