Ciclisme

Looser guanya la cinquena etapa sobre les dunes i sentencia la Titan Desert

El suís ha ampliat la seva avantatge en la general a falta de només de l’última etapa

Konny Looser ha guanyat la cinquena etapa que s’ha disputat sobre les dunes i ha sentenciat al seu favor la Titan Desert que finalitza demà. El suís no tenia experiència prèvia en córrer en un desert amb dunes ni en la navegació, i ha superar de manera magnifica l’etapa amb sortida i arribada a Erg Chebbi, que no tenia el recorregut senyalitzat. Konny Looser ha guanyat amb un temps de temps de 4h02:49 i ha superat per gairebé dos minuts els bascos Haimar Zubeldia i Julen Zubero, mentre que l’ampostí Josep Betalú ha acabat quarta a tres minuts. En la general el suís té 4:21 d’avantatge sobre Haimar Zubeldia, mentre que el cicliste de Sant Frutós del Bages Guillem Muñoz és tercer a 4:52.

En la categoria femenina la victòria ha sigut per la corredora de Sant Feliu de Guíxols Sílvia Roura, que s’ha imposat a l’esprint (5h01.54) a la primera líder de la prova, la ciclista de Ponts, Ramona Gabriel. En la general l’alacantina Ariadna Ródenas ha mantingut la primera posició.

La Titan Desert acaba demà amb la sisena etapa entre Erg Chebbi i Maadid, de només 74 km, però amb molta duresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)