La selecció espanyola júnior femenina passa a la semifinal del mundial

El combinat estatal, amb onze catalanes, ha derrotat per 5-10 Rússia en els quarts i s’enfrontarà a Itàlia en la lluita per les medalles

La selecció espanyola júnior femenina s’ha classificat per la semifinal del mundial que s’està disputant a Netanya (Israel). En els quarts de final el combinat estatal, amb onze jugadores catalanes, ha derrotat clarament Rússia per 5-10 i lluitarà per les medalles contra Itàlia. La selecció espanyola ha dominat des del primer quart (2-6 al descans), Paula Camus i Elena Ruiz han marcat tres gols cada una.

En la fase de grups Espanya va derrotar França (15-5) i Sud-àfrica (16-4) i va empatar contra els Països Baixos (5-5). En els vuitens de final va golejar Alemanya per 18-2. Itàlia ha derrotat Israel per 15-9. L’altre semifinal la jugaran Grècia i Hongria.