El CN Barcelona no pot amb el Brescia (13-17) en l’anada de la tercera fase de la Champions

Vincenzo Renzuto, amb set gols, ha estat el botxí de l’equip cenebista, que ha perdut pistonada en l’últim quart (3-6)

El CN Barcelona ha perdut a la Nova Escullera contra el Brescia (13-17), que ha evidenciat la seva condició de campió italià i tercer classificat de l’última Champions per aconseguir una renda de 4 gols amb vista a la tornada de la tercera fase de la màxima competició europea, dimecres vinent. L’equip cenebista ha mantingut un resultat igualat en els tres primers quarts (4-5, 3-3 i 3-3), però en el tram final, amb un Vincenzo Renzuto estel·lar (autor de 7 gols), ha perdut pistonada i no ha pogut evitar que el rival eixamplés la seva renda (3-6). Per part local, han destacat els quatre gols de Lukas Durik. Abans del partit, el CN Barcelona ha fet un petit homenatge a Joel Esteller, retirat el curs passat després d’una llarga trajectòria al club de la Nova Escullara.

El primer quart s’ha jugat a un ritme espectacular (4-5). Nou gols en vuit minuts. La majoria de gols han arribat en accions de superioritat, els quatre del CN Barcelona i quatre dels cinc del Brescia. L’equip de Victor González ha fet mal des de la posició de boia, forçant exclusions i amb tres dianes de l’eslovac Lukas Durik. El primer l’havia marcat Marc Valls. El campió italià, amb transicions molt ràpides, ha posat una marxa més en el tram final i ha pogut segellar el primer quart amb un mínim avantatge (4-5) després d’un últim gol de Vincenzo Renzuto. Ja en el segon quart, dues accions de qualitat de l’internacional italià han obert l’escletxa fins a un inquietant 4-7. Però la reacció del CN Barcelona ha estat immediata. Una diana de Guillem García, i dues del capità Pere Estrany, una en superioritat i una altra amb una vaselina precisa han restablert l’equilibri. Dorde Lazic ha tornat a avançar el Brescia abans del descans (7-8).

Després de la represa s’ha mantingut l’equilibri. El CN Barcelona ha pres la iniciativa amb un altre xut col·locadíssim d’Estrany i un contraatac culminat per Adrià Delgado (9-8), però el Brescia no ha perdut el rumb i ha tornat a arribar a l’últim quart amb avantatge (10-11). El parcial d’aquest quart ha estat de 3-3, amb el primer gol en el partit de Blai Mallarach. A l’inici de l’últim període, tres dianes consecutives de Renzuto ha començar a decantar el duel del bàndol transalpí. Delgado ha potut aturar momentàniament el cop (11-13), però el Brescia ha posat la directa i dimecres afrontarà la tornada amb una còmoda renda de 4 gols després d’un parcial final de 3-6.