El Fraikin Granollers sentencia en l’inici del segon temps

Els vallesans derroten el Sinfin per 33-21

El Fraikin Granollers s’ha imposat a l’Unicaja Banco Sinfin per 33-21 després de fer un gran inici de la segona meitat. Els vallesans han sumat la seva segona victòria consecutiva. La primera meitat ha sigut molt anivellada, amb intercanvi de gols i sense que cap equip es pogués distanciar, 9-7 en el minut 20. Només en els últims minuts abans del descans els locals han aconseguit tres gols de marge i s’ha arribat a la mitja part amb un 14-11.

La segona meitat s’ha iniciar amb un parcial de 3-0 pel Granollers en els tres primers minuts, que s’ha convertit en un parcial de 9-2 en el minut 40, i s’ha arribat als deu gols de diferència (23-13). El partit pràcticament ha quedat sentenciat i el Fraikin Granollers ha arribat a la màxima diferència de 12 gols, 27-15, en el minut 49. En els darrers minuts els locals han mantingut l’avantatge. Pol Valera ha estat el màxima golejador del Granollers amb 6 gols.