Festa grossa a Sarrià amb el triomf en la copa contra el Cisne (32-28)

Teixidor i Biosca lideren l’equip en el festival contra l’exequip de l’Asobal

El Sarrià ha tombat contra pronòstic el Cisne en la primera eliminatòria de la copa del Rei (32-28) completant un partidàs amb la participació, a més, de molts dels jugadors joves de l’equip, que han acabat essent decisius contra un rival que la temporada passada jugava a l’Asobal i que estava invicte aquesta temporada a la divisió de plata.

Des del primer minut l’equip de Josep Espar ha mostrat la seva ambició i malgrat les rotacions ha sabut mantenir el rival a ratlla tot i el talent d’alguns dels seus jugadors, especialment Carlos Álvarez (11 gols) i Bruno Vázquez. Clau ha estat també l’actuació sota els pals d’Aleix Biosca, sobretot en la segona part, i l’exhibició, una més, d’Oriol Teixidor (8 gols i un munt d’assistències) en el joc d’atac. El central sarrianenc ha acabat sentenciant ell sol el partit amb una ratxa imparable en els minuts finals. En el 31-27 ha pispat la cartera a un rival just quan l’equip de Pontevedra buscava desesperadament la remuntada amb els seus millors jugadors a la pista.

La segona eliminatòria de la copa podria permetre l’equip d’Espar jugar ja contra un rival de la lliga Asobal.