Tennis taula

Gàlia Dvorak, emparellada amb Timo Boll en el torneig de Barcelona

La mataronina s’enfrontarà amb el palista alemany, tota una llegenda activa en un quadre de competició que primera vegada serà mixt

La mataronina Gàlia Dvorak s’estrenarà en el Torneig Internacional Ciutat de Barcelona (TICB) contra el cap de cartell, l’alemany Timo Boll, el vigent campió europeu i subcampió olímpic per equips a Tòquio. És la primera vegada que el TICB tindrà participació femenina i la maresmenca, quatre vegades olímpica, tindrà l’honor d’enfrontar-se amb una llegenda activa del tennis de taula. El palista de 40 anys té un palmarès impressionant, en què destaquen les vuit medalles en campionats mundials. La cita és el dissabte 23 d’octubre al poliesportiu de la Salle Bonanova.

Maria Xiao, l’altra palista en el quadre, ha quedat emparellada amb el nigerià Quadri Aruna. Els altres partits de quarts de final enfrontaran el xinès Hao Shuai contra el català Iker González (CER l’Escala), i el suec Krisian Karlsson amb el basc Endika Díez (Irun Leka Enea).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)