Futbol sala

El Barça supera el Betis amb tres gols a porteria buida (4-1)

Lozano avança als blaugrana amb un 2-0 i Adolfo sentencia amb dos gols en els últims vint segons

El Barça ha derrotat el Betis per 4-1 en un partit que no ha resolt fins el darrer minut, tot i que ha anat per davant gran part de l’enfrontament. Els blaugrana han marcat tres gols a porteria buida, dos en els últims vint segons. El partit era de la quarta jornada i s’ha avançar perquè la propera setmana els blaugrana disputaran competició europea.

El Barça s’ha avançat en el minut 11 amb un gol de Lozano i el capità blaugrana ha tornat a marcar a tres minuts del final (2-0) a porteria buida, quan els andalusos buscaven l’empat atacant amb cinc jugadors i sense porter. El Betis ha fet el 2-1 a un minut del final, i ha continuat buscant l’empat. Adolfo, però ha aprofitat molt bé dues recuperacions de la pilota i en els darrers vint segons ha marcat dos gols més a porteria buida.

Esquerdinha ha sigut baixa d’ultima hora per una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa dreta i estarà entre tres o quatre setmanes de baixa. Abans del partit l’Associació de jugadors ha fet entrega dels guardons de la temporada passada, millor porter a Dídac Plana, millor ala dret a Dyego i millor jugador a Pito.