Tennis

La vacunació de Djokovic, un secret d’estat

El serbi es perdrà l’obert d’Austràlia si no acaba presentant el justificant de les dosis contra la Covid-19 i ell de moment s’hi nega

Fa mesos, des de l’abril passat, que el número 1 del món, Novak Djokovic, es nega a revelar si s’ha vacunat o no contra la Covid-19. Això finalment pot tenir efectes directes sobre la seva trajectòria professional. El govern australià ja ha advertit, a través del seu ministre d’Immigració, Alex Hawke, que només els tennistes vacunats podran viatjar al país per jugar el primer Grand Slam de la temporada el 2022. També el president de l’estat de Victòria, on es juga el torneig, ha confirmat que no importa la posició que ocupin en el rànquing els participants “quan es tracta de complir amb el protocol establert per accedir al país.”

El tennista de Belgrad, que podria superar els 21 títols –rècord que comparteix amb Nadal i Federer– ha explicat als mitjans del seu país que no ha decidit si competirà a Austràlia, on hauria de defensar el títol del 2020. La pregunta que fa tothom que hi pot parlar és la mateixa: “T’has vacunat”. La resposta del tennista no ha canviat en aquests darrers mesos. “No ho penso dir, ho considero una qüestió privada”. Molts el situen en la banda dels “negacionistes”, fet que ha provocat un gran debat al seu país. En qualsevol cas no s’ha negat públicament a vacunar-se com el reconegut cas de Kyrie Irving, jugador dels Nets de l’NBA. Simplement es nega a confirmar si ho ha fet o no. En tot cas si no viatja a Austràlia es confirmarà la teoria més estesa, que és la que la que el jugador no porta ni ho vol fer cap dosis de la vacuna.

El tennista grec Stefanos Tsitsipas, que en un primer moment es va negar a vacunar-se aludint als possibles efectes secundaris finalment va canviar d’opinió per poder “entrar a les botigues i restaurants”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)