Ciclisme

La Sea Otter de l’any que ve, de 23 al 25 de setembre

La Sea Otter Europe Costa Brava Girona Bike Show es durà a terme, l’any que ve en la seva sisena edició, els dies 23, 24 i 25 de setembre. Serà el tercer cop que es faci a la tardor. Aquest 2021, el balanç és de 45.000 visitants de 50 països i i 4.350 participants en les diverses proves esportives.

L’exposició ha comptat aquest setembre passat amb 240 marques, la majoria de les quals ja tenen el seu espai reservat per al 2022. Moltes volen ampliar el seu espai expositiu, fet que planteja als organitzadors la necessitat de creixement de la zona Expo.

El Demobike, que permet als usuaris provar les novetats de les marques i gratuïtament sortir a provar les seves bicicletes, és un dels plats forts de la Sea Otter. S’han fet més de 2.500 tests als circuits habilitats per l’ocasió, amb més de 350 bicis de 24 marques que no han parat de sortir al llarg dels tres dies de Sea Otter Europe. En l’apartat més competitiu va destacar la inclusió de les World E-Bike Series, la Copa del món de BTT elèctriques organitzada per l’UCI.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)