Handbol

Ortega i Gonzalo apel·len a la força del Palau en la visita del PSG a la Champions

L’equip blaugrana, amb 6 punts, és líder empatat a punts amb el Kielce i el Veszprém, un més que el París Saint-Germain

L’entrenador del Barça Carlos Ortega i el capità Gonzalo Pérez de Vargas han apel·lat a la màgia i la força del Palau Blaugrana en la prèvia de la visita del París Saint-Germain (20.45 h per Esport3), un dels grans rivals en la fase de grups de la lliga de campions. El conjunt barceloní arriba a la cinquena jornada com a líder, empatat a 6 punts amb el Kielce i el Veszprém, un més que el PSG, que s’ha mostrat intractable a casa, però que encara no ha pogut guanyar a fora. “És un rival molt fort, amb dos jugadors per posició i necessitarem fer un partit molt seriós per superar-lo. Per això necessitem tot el suport dels aficionats, com més gent hi hagi al Palau més possibilitats tindrem de guanyar”, remarca Ortega. En la mateixa línia, Gonzalo argumenta: “El PSG ha tingut alguns problemes fora de casa i hem d’aprofitar que juguem al Palau. Després de la decepció de la final de la Super Globe, penso que l’equip ha fet un pas endavant i volem guanyar el màxim de punts de la Champions en aquest inici de temporada.” I remata: “Per a qui li agradi l’handbol no hi ha millor partit que aquest, i a més també ens visiten jugadors importants que han estat al club [Nikola Karabatic i Mikkel Hansen]. Hem de convertir el Palau en un fortí i que ningú es pensi que es pot emportar els punts d’aquí.”

Excepte Luka Cindric, que continua el procés de recuperació de l’operació a l’espatlla, la resta de jugadors del primer equip seran demà a la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)