Waterpolo

El CN Barcelona també perd a Brescia (16-13)

L’equip cenebista s’acomiada de la Champions i demà serà al bombo dels quarts de final de l’Euro Cup

El CN Barcelona ha tornat a perdre contra el Brescia (16-13) en la tornada de la tercera fase de la Champions i s’haurà de conformar a continuar el seu periple continental en l’Euro Cup. Demà coneixerà el seu rival en els quarts de final. El campió italià, que a l’anada ja havia vençut per 13-17, sempre ha tingut l’eliminatòria sota control (2-1, 4-5, 5-3 i 5-4), tot i que el conjunt cenebista mai li ha perdut la cara al partit. De fet, el duel ha seguit un guió similar al de la Nova Escullera i ha estat en el tram final quan el Brescia ha obert forat en el resultat. Pel bàndol cenebista, els golejadors han estat Mallarach (4), Delgado (4), Tahull (2), Ramon, Estrany i Durik.

A més del Brescia, els altres equips que accedeixen a la fase de grups de la Champions són: l’OSC Budapest, tot i la derrota d’avui contra el Szolnoki (10-12); el Jadran Split, que ha tornat a vèncer el Mladost Zagreb (3-7); i l’Estrella Roja, que ha empatat amb el Savona (11-11) en l’eliminatòria més igualada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)