Waterpolo

El Brescia i el Jadran Split completen el grup del Barceloneta a la Champions

Aquesta fase començarà dimarts vinent i l’equip mariner s’estrenarà a casa contra el conjunt croat

El Brescia, botxí del CN Barcelona, i el Jadran Split, dos dels supervivents de la tercera eliminatòria prèvia de la Champions, completaran el grup A de la màxima competició europea, on ja hi estava classificat prèviament el Zodiac CN Atlètic Barceloneta. Precisament, el campió italià va superar el conjunt mariner el curs passat en la pugna per la medalla de bronze (7-13). Els altres integrants d’aquest grup són el Ferencvàros Budapest, l’Olympiacòs, el Dinamo Tbilisi, el Novi Belgrad i el Radnicki Kragujevac.

L’OSC Budapest i l’Estrella Roja formaran part del grup B i s’afegeixen al Pro Recco, vigent campió, el Jug Dubrovnik, el Waspo 98 Hannover, el CN Marsella, l’Spandau 04 Berlín i l’Steaua Bucarest.

La fase de grups començarà dimarts vinent, el 26 d’octubre, i l’Atlètic Barceloneta s’estrenarà a casa contra el Jadran Split (20.15 h). En aquest grup només hi haurà tres places per a la final a 8 perquè el Novi Belgrad serà l’amfitrió de la fase definitiva pel títol que es disputarà entre el 30 de juny i el 2 de juliol a la capital sèrbia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)