Waterpolo

El CN Barcelona-Zugló i el CN Sabadell-Savona, en l’Euro Cup

El conjunt hongarès ja va jugar el curs passat a la Nova Escullera, però va ser desqualificat per la LEN per alineació indeguda

El CN Barcelona, que ahir va ser eliminat pel Brescia en la tercera fase de la Champions, ha quedat emparellat amb el Zugló en els quarts de final de l’Euro Cup. Aquests dos equips ja es van enfrontar el curs passat a la Nova Escullera, tot i que finalment el conjunt hongarès va ser desqualificat per la LEN per una alineació indeguda. El conjunt cenebista disputarà l’anada a casa el 27 d’octubre i la tornada a fora, el 10 de novembre. L’Astralpool CN Sabadell se les heurà amb el Savona italià, i també jugarà l’anada a casa i la tornada a fora. Aquesta eliminatòria creuava els quatre millors equips de l’Euro Cup amb els quatre clubs eliminats de la tercera fase de la Champions. Així, els altres emparellaments d’aquesta eliminatòria són l’Ortigia-Szolnoki i el Mladost Zagreb-Palerm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)