Natació

El CN Barcelona presenta el nou projecte de futur

El club cenebista firmarà demà un conveni amb el grup inversor Green Track que ha de donar llum verda a l’inici de la remodelació de les instal·lacions

El CN Barcelona i l’inversor Green Track firmaran demà el conveni que ha de donar llum verda a l’inici del projecte de remodelació de les instal·lacions del club cenebista. Damià Calvet, el president del Port de Barcelona, presidirà l’acte i la firma entre el club barceloní i el grup inversor, que explotarà una part de les instal·lacions i permetrà assegurar la viabilitat del projecte de rehabilitació i creació de la resta d’equipaments. Durant l’acte es presentaran les característiques de la inversió, renders i calendari de les fases de construcció del CNB S-XXI amb presència dels principals partners institucionals, financers i tècnics.

L’acte tindrà lloc a la piscina històrica de l’Escullera del Club Natació Barcelona, primera piscina coberta d’Espanya el 1922 (actualment en desús). Un escenari que va ser el punt de partida de l’evolució de la natació de l’estat espanyol i que ara, recupera el seu protagonisme essent una de les principals apostes del nou projecte amb la seva recuperació, principalment, per a la pràctica de la modalitat dels salts de trampolí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)